bdf.brcko@gmail.com

Brčkog je vezivno tkivo RS-a, spaja istok i zapad i zapad i istok Republike Srpske

Juče je Partija demokratskog progresa u Kulturno-administrativnom centru “Patrijarh srpski Pavle” u Brčkom započela predizbornu kampanju za predstojeće opšte izbore za 2022 godinu.

“PDP je ovim još jednom pokazao da razumije značaj Brčkog kao vezivnog tkiva Republike Srpske, kao tačke koja spaja istok i zapad i zapad i istok Republike Srpske, a i da brine i vodi računa o građanima Brčkog koji imaju entitetsko državljanstvo Republike Srpske”, rekao je Siniša Golić, predsjednik PDP Brčko i nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu za izbornu jedinicu 2.

„Više nego igdje Republika Srpska mora da se brani ovdje u Brčkom i tamo u zajedničkim institucijama u Sarajevu. Svih ovih godina, i mi ovdje i naši predstavnici u Sarajevu, pokazali su da to znaju da rade. Mijenjale su se naše uloge i pozicije, ali se nikada nisu mijenjale naše politike i stavovi.

Uvijek smo vodili nacionalno-odgovornu politiku i razvojno-ekonomsku politiku. Politika kojom se stvara sigurnost i stabilni odnosi, politiku bez teških riječi, politiku malih koraka, a velikih dijela. Politiku u kojoj kada se nešto kaže i obeća, to mora da se realizuje. I tako ćemo nastaviti, i mi ovjde i mi koji budemo u zajedničkim institucijama u Sarajevu, jer se tako na najbolji način i čuva i brani Republika Srpska“, takođe: „Očekujemo i sigurni smo da će Partija demokratskog progresa u Brčkom ostvariti bolje rezultate u odnosu na Opšte izbore 2018. godine i da ćemo nastaviti sa trendom rasta izbornih rezultata“, naglasio je Golić.

pdp2

pdp3

pdp4

pdp5

pdp6

pdp6

pdp7

pdp8

pdp9

pdp10

pdp12

pdp13

pdp14

Izvor: eBrčko

Izdvojeno