bdf.brcko@gmail.com

Nova stranka u Brčko Distriktu: Osnovan opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza u Brčkom

Sa zadovoljstvom obavještavamo javnost o osnivanju opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza u Brčkom. Ovim činom se grupa mladih ljudi, inspirisanih željom za promjenom i unapređenjem našeg društva, udružuje kao jedno osvježenje na političkoj sceni.

Naša politička stranka je plod tog svježeg pristupa, sastavljena od pojedinaca koji su ranije bili uglavnom politički neaktivni, ali su sada odlučni da zajedno djeluju radi poboljšanja kvaliteta života u našem gradu.

Misija DNS-a je jasna, da gradimo nove kadrove koji će se nesebično posvetiti ostvarivanju zajedničkih ciljeva, kako bi svaki građanin našeg grada imao jednake mogućnosti za uspjeh, posebno vodeći računa o interesima srpskog naroda.

Na čelo političke organizacije Demokratskog narodnog saveza Brčko distrikta BiH izabran je Vladislav Bogićević, koji će sa svojim iskustvom i vizijom voditi ovaj odbor u narednom periodu. Bogićević je najavio osnivanje organizacije žena stranke i organizacije mladih, s ljudima koji su pažljivo odabrani i spremni da daju svoj doprinos.

U kratkom roku, razgovarali smo i donijeli odluku o koalicionom djelovanju za predstojeće lokalne izbore, s ciljem da ponudimo sveobuhvatnu platformu za prosperitet našeg grada.

Nastavićemo sa našim zalaganjem i aktivnostima i nakon izbora, jer naša posvećenost zajednici neće stati ni na trenutak. Pozivamo sve simpatizere naše stranke da nam se pridruže u ostvarivanju naših ciljeva. Neka nas zajednički rad vodi ka svjetlijoj budućnosti za sve nas.

Složno za Brčko!

OO DNS
Brčko distrikta BiH

Izdvojeno