bdf.brcko@gmail.com

Šef stručnog štaba FK Gornji Rahić dobio veliko priznanje

Sinoć je u veličanstvenoj atmosferi u Domu kulture Brčko,uz prisustvo brojnih posjetilaca, održana 24. manifestacija izbora najboljih sportista za 2023 godine grada Brčko.

Priznanja su dobili brojni sportaši u muškoj i ženskoj konkurenciji,sportski radnici,pojedinci i kolektivi zaslužni za afirmaciju sporta u ovom prekrasnom gradu.

Izuzetno priznanje,titula najboljeg trenera pripala je,sasvim zasluženo, šefu stručnog štaba člana Prve lige FBiH tima FK Gornji Rahić Mensuru Dediću.

O ovom vrijednom priznanju šef nogometnih “pjesnika” iz Gornjeg Rahiča Dedić rekao je između ostalog sljedeče:

-Sigurno da sam na ovo priznanje,koje je još jedno značajno u mojoj karijeri,izuzetno ponosan.Nemam riječi kojima bi opisao ogromnu radost,zadovoljstvo,ponos ovim posebnim priznanjem.Sigurno da za ovo ogromnu zaslugu ima moj klub Gornji Rahić na čelu sa predsjednikom i ostalim ljudima iz Upravnog odbora kluba koji su dali prijedlog za ovu nagradu.

Posebno želim da se zahvalim mojim igračima za ovo priznanje,jer oni svojom igrom na najbolji način prezentuju klub,mjesto,mene…Takođe želim da se zahvalim i našim vjernim navijačima koji su uvjek uz nas i oni su naš dvanesti igrač na travnjaku.

Takođe veliko hvala gradu Brčko,gardonačelniku Zijadu Nišiću i svim ljudima koji su dali doprinos u organizaciji i svim strukturama koje su bile podrška ovoj manifestaciji.Sigurno da će ovo priznanje biti dodatni stimulans i meni i klubu,jer FK Gornji Rahić izabran je za najbolji kolektiv, da nastavimo sa još boljim radom i rezultatima u budučem periodu koji slijede.

 

 

Izvor: sportske.ba

Izdvojeno