bdf.brcko@gmail.com

Željko Komšića NEMA ALTERNATIVU

Brčanke i Brčaci!Bosanci i Hercegovci!!!

Moj osobni/lični gard i stav je da u ovom specifikumu gdje se nalazimo izbor za člana Predsjedništva Željko Komšića NEMA ALTERNATIVU u protukandidatima!

Prvenstveno poštujem i volim svoju porodicu,svoje brčake i brčanke te na kraju sve dobronamjerne ljude u BiH i svijetu.

Još par dana je do momenta kada sa izborom Željka Komšića za člana Predsjedništva možemo promjeniti katastrofalno političko,ekonomsko i socijalno stanje u Distriktu BiH!

Iako nisu općinski izbori Presjednik će asimilirati i približiti Distrikt kao administrativnu jedinicu Bosni i Hercegovini što garantuje da više nikada brčaci neće biti taoci nacionalističkog trojca koji vlada 22 godine,koji gase sportske klubove,optruiraju i svojim (ne)djelima učiniše da je u BiH najveći procenat migracije mladih upravo iz Brčkog.

Svaki drugi mogući izbor će se zacementirati stanje gdje neće biti spasa za nas legaliste,kosmopolite i građane koji vole svoj bosansko-hercegovački pasoš!!!

Pozvao i poručio Brčankama i Brčacima „Zbog odnosa 2:1  Presjedništvu da ne mogu i neće pogriješiti ako daju svoj glas Bakiru,Denisu ili Mirsadu,ali da će sudbonosno i sigurno pogriješiti ako ovaj put ne daju samo glas Željku Komšiću jer je bitno za bolji prespektivniji i bliži Distrikt Bosni i Hercegovini kao jedini amandman u Ustavu BiH

Mensur Peljto Član Predsjedništva DF BiH

U petak 23.09.2022 godine.,u prepunoj sali Islahijeta održan je skup koalicije Željko Komšić „Za građansku državu“ na kojem su se obratili : prof.dr. Zlatan Begić, Mr.sc.Mensur Peljto i Predsjednik DF BiH Željko Komšić.

Poruke govornika jesu prije svega da Brčko distikt je grad perspektive i multietničkog suživota,te da demokratija života u Evropi treba da se prenese i na građane BiH i Brčko distrikta BiH.

Kada imamo 2:1 za BiH ,država je za stolom,a sve dok budemo imali 2:1 protiv BiH,država će biti na stolu.

Zlatan Begić

Građanska država nije naša iluzija nego alternativa lopovima i neprijateljima koji žele uništiti BiH.

Građanska država nije usmjerena protiv bilo kojeg naroda ili pojedinca i ona će zaživjeti KAD TAD,sve što želimo je jednakost svih građana!

Željko Komšić

 

Izdvojeno