bdf.brcko@gmail.com

Odjeljenje za komunalne poslove na čelu sa Majazudinom Vehabovićem intenzivno realizuje plan infrastrukturnih projekata

Šef Odjeljenja za komunalne poslove brčanske Vlade Majazudin Vehabović sa saradnicima je obišao tri aktivna radilišta na kojima se infrastrukturno pojačava, odnosno gradi, vodovodno-kanalizaciona mreža.

„Lokacija od ‘Hotela Evropa’ prema fabrici vode na Plazuljama u dužini od 1.200 metara čija je vrijednost oko 250.000 maraka je veoma važna, jer njenim okončanjem spajamo kompletnu dionicu od fabrike vode do centra grada“, naglasio je Vehabović.

Veoma su bitne i dvije druge lokacije, ona na Broduši gdje se paralelno radi i voda i kanalizacija. Vodovod u dužini od 240 metara, a kanalizacija je duga 206 metara. Vrijednost ovih radova je 80.000 maraka.

Kada je riječ o trećem lokalitetu, on se odnosi na ‘mini-obilaznicu Čardaklije“ u MZ Rijeke gdje se radi i kanalizaciona i vodovodna mreža u dužini od po 810 metara, ukupne vrijednosti oko 250.000 maraka.

„Krajnji rokovi za okončanje pomenutih radova na sve tri lokacije se kreću od 60 do 120 radnih dana, te vjerujemo da će svi započeti radovi kvalitetno i u dogovorenom roku biti i okončani“, zaključio je Vehabović.

 

 

Izvor: RBDbiH

Izdvojeno