bdf.brcko@gmail.com

Pismo stanovnicima Brčko distrikta BiH

Dragi stanovnici Brčko distrikta Bosne i Hercegovine,

U nedjelju biramo zastupnike u Skupštini Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Provedena je neuobičajena predizborna kampanja zbog pandemije koronavirusa, a oni neodgovorni šefovi pojedinih stranaka su se i družili sa građanima, pa pojedini kandidati sa njihovih izbornih lista su bili, ili su još uvijek inficirani i nalaze se u izolaciji.

Članovi Izbornog štaba Stranke za Bosnu i Hercegovinu, Vijeće Brčko distrikta BiH su, svjesni kompleksnosti situacije, donijeli odluku o suspenziji druženja sa građanima i prešli smo na on line kampanju.

Poštovani birači, ovim putem Vam se u svoje lično ime i u ime kandidata sa izborne liste Stranke za Bosnu i Hercegovinu za skupštinu Brčko distrikta BiH želim zahvaliti na velikoj podršci koju ste nam uputili putem poruka na našoj Facebook stranici, mailovima, ali i kandidatima i meni lično na privatne telefone.

Posebno se želim zahvaliti i iskazati veliko poštovanje svima vama koji ste se u posljednjih mjesec dana učlanili u SBiH čime potvrđujete da smo na pravom putu, ali i da vjerujete našem sloganu da „Imamo rješenje“ koji ćemo, nadam se u narednom periodu, uz vašu pomoć 15.11. opravdati u naredne četiri godine.

Na kraju vas pozivam da, ukoliko još uvijek niste odlučili kojoj političkoj opciji ćete dati svoje povjerenje u nedjelju, 15.11.2020.godine, da uporedite biografije, čestitost i poštenje svih kandidata i između njih izaberete one najkvalitetnije.

Do pobjede i vraćanja ugleda našem Brčko distriktu BiH!

Brčko, 13.11.2020.g.

Press služba Vijeća Stranke za Bosnu i Hercegovinu
Brčko distrikt Bosne i Hercegovine

Izdvojeno