bdf.brcko@gmail.com

Građani Brčko Distrikta, ne dajte da vas varaju više!

Saopštenje za javnost

 

Dragi građani Brčko distrikta BiH,

Pozivamo javnost da prepozna dosadašnji način rada političkih partija u Brčko distriktu BiH koje svoju predizbornu kampanju već 24 godine vode na lažnim obećanjima da će izgraditi Brčko Distrikt kao moderan grad sa stadionom, bazenima i multifunkcionalnim kompleksom itd., što se pokazalo kao šarena laža za naivne.

Stoga, sa velikim zadovoljstvom najavljujemo angažman Demokratske Fronte Brčko distrikta BiH koja će 6. oktobra biti jedina alternativa postojećem i  glavna snaga promjena dosadašnjim režima vladanja, satkana od Brčanki i Brčaka, sa većim procentom žena na listama, te osobama koje su čestite, nediskreditovane, nekoruptivne, kao i eksperata koji će se naći na listama Demokratske Fronte Brčko distrikta BiH.

Apelujemo na javnost i nadležne organe da i ovogodišnji budžet od preko 400 miliona KM ne smije biti zloupotrijebljen na neku vrstu kupovine časti i dostojanstva građana Brčko distrikta BiH  bez obzira na vjersku, rasnu,nacionalnu ili bilo koju pripadnost, kako bi dobili njihovo povjerenje na predstojećim lokalnim izborima.

Naš cilj je da stvorimo dinamičniju i prosperitetniju sredinu koja će privući mlade da ostanu i vrate se u Brčko distrikt BiH.

Zajedno možemo izgraditi Brčko u koje će se mladi rado vraćati.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u stvaranju bolje budućnosti svih građana Brčko distrikta BiH!!!

 

OO DF BRČKO DISTRIKT BIH

 

Izdvojeno