bdf.brcko@gmail.com

USKORO U BRČKOM NOVA SAVREMENO OPREMLJENA POLIKLINIKA

Sa ponosom najavljujemo otvaranje nove poliklinike u našem gradu! Ova inicijativa predstavlja značajan korak naprijed u pružanju vrhunske zdravstvene skrbi našoj zajednici.

Nova poliklinika je prostor opremljen najmodernijom tehnologijom, pruža širok spektar medicinskih usluga, uključujući specijalističke preglede, dijagnostiku, terapije i rehabilitaciju. Naš cilj je osigurati da naši pacijenti dobiju sveobuhvatnu skrb na jednom mjestu, bez potrebe za dugim putovanjima ili čekanjem na termin.

Osim toga, nova poliklinika će zaposliti stručni tim medicinskih profesionalaca, od ljekara do medicinskih sestara i tehničara, koji su predani pružanju najbolje moguće skrbi našim pacijentima. Njihova stručnost, predanost i empatija bit će ključni u osiguravanju visokog standarda usluga koje će naša poliklinika pružati.

 

Ova inicijativa također će imati pozitivan utjecaj na lokalnu ekonomiju, pružajući nova radna mjesta i potičući razvoj infrastrukture u našem gradu.

Poliklinika traži stručne, predane i motivirane ljekare specijaliste koji će se pridružiti našem timu zdravstvenih radnika.

Ako ste strastveni u pružanju vrhunske zdravstvene skrbi i imate želju za kontinuiranim unapređenjem u medicinskom polju, pozivamo vas da se prijavite na naš konkurs.

Nalazimo se na adresi: ulica Petra Kočića br. 6.

Kontakt: pzubrcko@gmail.com

+38766037190

https://pzu-brcko.ba/

Izdvojeno