bdf.brcko@gmail.com

U Brčkom otvoren treći maloprodajni objekat MEGA Diskont

U Brčko je stigao još jedan maloprodajni objekat MEGA Diskont. Nakon što je prije mjesec dana otvoren jedan u sarajevskom naselju Breka, Kompanija YimoR d.o.o. iz Domaljevca otvorila je treći po redu MEGA Diskont u Brčkom. Ovaj objekat zapošljava devet osoba i prostire se na 313 kvadrata poslovnog prostora, a kupci su s nestrpljenjem čekali da otvori svoja vrata.

„Danas smo otvorili treći objekat u Brčkom koji zapošljava devet osoba i prostire se na 313 kvadrata poslovnog prostora. Vjerujem da su naši kupci već oduševljeni s obzirom na to da su došli u velikom broju. Danas ih očekuje promocija Classy proizvoda i naravno našeg najnovijeg brenda, u pitanju je Magic Ice sladoled prve tvornice sladoleda u BiH”, kazala je Petra Jovičić, voditeljica Marketing službe kompanije YimoR d.o.o..

Maloprodajni asortiman čini roba široke potrošnje, prehrambenih i neprehrambenih artikala, tekstila, igračaka, posuđa. U ponudi se nalazi preko 600 brendova sa oko 4000 artikala koju čine mnogobrojni brendovi iz BiH kao i poznati brendovi iz inostranstva. Svoje zadovoljstvo nisu krili ni kupci, kojima veliko olakšanje predstavlja što je jedan ovakav objekat otvoren u njihovoj blizini.

Kupci su imali priliku degustirati Classy proizvode, kao i Magic Ice sladoled, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ono što se kupcima posebno sviđa jeste dobar omjer cijene i kvaliteta, ali i prilika da kupuju domaće proizvode. Svakog zadnjeg petka u mjesecu kupci imaju priliku za uštedu, a u pitanju je MEGA PETAK kada su proizvodi sniženi 10 posto.

„Mega diskont u odnosu na ostale izdvaja prije svega pristupačna cijena. Našim kupcima nudimo ugodnu atmosferu, ljubazno osoblje, a tu su posebno naši brendovi koji su izuzetno kvalitetni i već duži niz godina postoje na bh. tržištu, također forsiramo i domaću proizvodnju tako da u našim objektima mogu pronaći i mnoštvo naših proizvoda“, govori Petra Jovičić, voditeljica Marketing službe kompanije YimoR d.o.o..

Najvažniji ciljevi su povećana ulaganja u usluge kupcima i maloprodaju te kontinuirana modernizacija maloprodajnih mjesta. MEGA diskont aktivnosti su usmjerene na kupce i temeljni cilj je unaprijediti uslugu koja dovodi do zadovoljnih kupaca.

Izdvojeno