bdf.brcko@gmail.com

Brčanska Policija reagovala na prijavu da jedna osoba, u pijanom stanju, uznemirava goste u ugostiteljskom objektu

Policija Brčko distrikta BiH je u srijedu u 19.27 sati zaprimila prijavu da jedna osoba, u pijanom stanju, uznemirava goste u ugostiteljskom objektu u mjestu Gornji Rahić kod Brčkog.

Postupajući po prijavi, policijski službenici su u 20.20 sati, u mjestu Ograđenovac izvršili kontrolu motornog vozila marke “VW Golf II” kojim je upravljao M.H., rođen 1982. godine iz G. Rahića, za kojeg je utvrđeno da je uznemiravao goste u ugostiteljskom objektu iz prijave, priopćeno je iz Policije Brčko Distrikta.

“S obzirom na to da je odavao znakove osobe pod utjecajem alkohola ponuđeno mu je da se izvrši alkotestiranje, ali je on to odbio. Provjerom kroz raspoložive baze podataka utvrđeno je da je vozilo neregistrirano, da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, te da ova osoba po osnovu prometnih prekršaja ima dug u iznosu od 14.451,10 KM”, pojasnili su u priopćenju te dodali da je tijekom postupanja ova osoba narušavala javni red i mir drskim ponašanjem i ometanjem vršenja službenih poslova i zadataka.

Spomenuti je lišen slobode, a privremeno mu je i oduzeto motorno vozilo.

Osnovnom sudu Brčko distrikta BiH će u vezi navedenih događaja biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, ističe se u priopćenju.

federalna.ba/Fena

Izdvojeno