bdf.brcko@gmail.com

Vučić u Davosu postao hit na mrežama: “Ovako ga ni Trump nije ponizio”

Fotografija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa panela o Zapadnom Balkanu iz Davosa izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na panelu o Zapadnom Balkanu, održanom u okviru Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu sjedio je izdvojeno od svih lidera i sam.

Za sada je nepoznato kako je došlo do ovakvog rasporeda, da li je predsjednik Srbije sam htio da bude izdvojen ili je ostao bez stolice u redu gdje su i svi drugi.

Na fotografiji se vide izaslanik EU Miroslav Lajčak, premijer Hrvatske Andrej Plenković, albanski premijer Edi Rama, makedonski premijer Stevo Pendarovski…

Jedan korisnik drušvene mreže Twitter ukazao je na to da postoji razlika između toga kako Vučića tretiraju van Srbije, a kako u Srbiji.

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, kao i poslanik i predsjednik Pokreta slobodnih građana, Pavle Grbović, prokomentarisali su fotografiju iz Davosa.

Učesnici panela razgovarali su o izazovima sa kojima se suočavaju zemlje Zapadnog Balkana i potrebi očuvanja stabilnosti, stvaranju uslova za podsticanje ekonomskog rasta zemalja, a ukazano je na neophodnost rješavanja zamrznutih sporova, navela je agencija Beta.

Kad zakasniš na čas,a učionica puna.

Image

 

 

Izvor: N1

Izdvojeno