bdf.brcko@gmail.com

Republička stranka Srpske i u Brčkom – “Mi smo nova energija na političkom nebu

Delegacija Republičke stranke Srpske /RSS/ iz Bijeljine posjetila je novoosnovanu kancelariju ove partije u Brčkom i konstatovala da su završni radovi na adaptaciji pri kraju, te da će prostorije u Ulici Branislava Nušića 9 uskoro biti otvorene za sve koji su zainteresovani da budu dio nove energije na političkoj sceni Republike Srpske.

Koordinator za formiranje gradskih i opštinskih odbora Republičke stranke Srpske Branislav Šušljik pozvao je zainteresovane građane Brčkog da se učlane u RSS putem on-lajn obrasca koji mogu pronaći na zvaničnoj internet-stranici stranke – www.rssrpske.ba.

Tako ćemo oformiti bazu članova za Brčko distrikt i uskoro ćemo održati sastanak inicijativnog odbora za osnivanje Opštinskog odbora RSS u ovom gradu. Svi oni kojima je dosta društvenog i političkog mrtvila čiji smo zarobljenici prethodnih decenija, svi koji žele da profesionalnost, znanje, mladost i intelekt budu polazna tačka djelovanja u lokalnoj zajednici, dobrodošli su! – istakao je Šušljik.

Građani Brčkog, zainteresovani za priključenje Republičkoj stranci Srpske mogu da se jave i u centralu partije u Bijeljini, u Ulici Svetog Save 40 ili da pišu na i-mejl adresu: rssrpske@gmail.com.

 

 

Izvor: noviglas

 

 

Izdvojeno