bdf.brcko@gmail.com

Na području Donjeg Žabara i Brčkog policija je pronašla gasni pištolj i municiju te određenu količinu heroina, marihuane i indijske konoplje

Prilikom pretresa lokacija koje koristi Rajko S. (22) na području Donjeg Žabara i Brčkog policija je pronašla gasni pištolj i municiju te određenu količinu heroina, marihuane i indijske konoplje, a droga je bila sakrivena u kutijama od keksa, saznaju “Nezavisne”.

Njega su uhapsili pripadnici Policijske uprave Bijeljina, a kako saznajemo on je odranije poznat policiji zbog krivičnih djela.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina u saradnji s pripadnicima policije Brčko distrikta, juče su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Šamcu, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, izvršili pretres na dvije lokacije.

“Prilikom pretresa pronađeno je i privremeno oduzeto 186 grama praškaste materije koja svojim izgledom asociora na opojnu drogu heroin, 129 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, 10 komada sjemenki indijske konoplje. Takođe je pronađena i vaga za precizno mjerenje, drobilice, ambalaža i predmeti upotrebljeni za pakovanje opojne droge, gasni pištlolj, kao i određena količina municije različitog kalibra”, navodi se u saopštenju policije.

Nakon kriminalističke obrade lica R.S. slijedi izvještaj tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

 

Izvor:nezavisne.com

Izdvojeno