bdf.brcko@gmail.com

Na Trgu mladih u Brčkom počela klizališna sezona

U okviru manifestacije “Čari zime u Brčkom”, u srijedu je svečano počela klizališna sezona na Trgu mladih u Brčkom koja će trajati do kraja siječnja 2022. godine.
Ovu ceremoniju dodatno je uljepšao i klizački klub “Ice Group” iz Sarajeva koji je prošle godine osvojio četiri medalje na regionalnim natjecanjima što ih čini najbolje plasiranim klubom umjetničkog klizanja u BiH.

Nastupila je najmlađa natjecateljica Ada Korić sa svojim Waltz of Roses programom, Liv Candler (novopridružena članica iz Amerike) sa svojim Ay Ilorona programom i Lea Salihagić s Mas Que Nada programom.

Klizalište će biti otvoreno svakim danom od 10 do 21 sat, a cijena ulaznice iznosit će jednu konvertibilnu marku. Ponedjeljkom i petkom besplatno klizanje će biti za sve učenike osnovnih škola s područja Brčko distrikta BiH u razdoblju od 14 do 15 sati.

Svečanom puštanju u rad klizališta prisustvovao je i gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Esed Kadrić. Manifestacija “Čari zime” ponudit će i turističku ponudu tijekom zimskog razdoblja i mogućnost lokalnim proizvođačima da promoviraju svoje proizvode.
Također, na Trgu mladih 31. prosinca održat će se i koncert regionalne glazbenice Nine Badrić uz vatromet koji će se prirediti točno u ponoć, priopćeno je iz Vlade Brčkog.

Izdvojeno