bdf.brcko@gmail.com

Svakim danom sve više napredujemo: Klizalište i led jelka u centru Brčkog

Na brčanskom Trgu mladih i ove godine biće održana manifestacija “Čari zime”, a velika novost koja je obradovala mnoge građane je klizalište.

Brojne su pozitivne reakcije na činjenicu da je klizalište ove godine smješteno u sam centar grada, a mi vam donosimo detalje njegovog rada.

Klizalište počinje sa radom 4. decembra, kada je i otvaranje manifestacije “Čari zime”, a biće otvoreno svakog dana od 10 do 21.
Cijena ulaznice je simbolična – 1 KM, a ponedeljkom i petkom od 14 do 15 časova klizanje će biti besplatno za sve učenike osnovnih škola sa područja Brčko distrikta.

Novogodišnja jelka

Brčko nabavlja i novu novogodišnju jelku – a novost je da je ona koja će naš grad krasiti ove zime LED jelka.

Saopštio je ovo na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Brčko distrikta Esed Kadrić.
Gradonačelnik je takođe saopštio kako je ove godine izdvojeno 100.000 KM za nabavku ukrasne rasvjetu, za šta je zaduženo JP Komunalno Brčko.

“Za ukrašavanje grada zadužili smo JP Komunalno, međutim dodatno smo u zadnjem ili predzadnjem rebalansu izdvojili 100.000 KM da dodatno nabave ukrasnu raspravu, LED jelku takođe ćemo nabaviti, da ne moramo više svake godine ići negdje u šumu i osiguravati jelku na takav način”, rekao je Kadrić.

LED jelka bi trebala biti dostavljena do 15. decembra, a biće postavljena ispred Vijećnice.

 

Izvor: nula 49

Izdvojeno