bdf.brcko@gmail.com

Socijalisti RS: Srpskoj treba vladavina zakona

Socijalistička partija Srpske održala je u Brčkom sastanak regionalnog odbora izborne jedinice 6.

Rukovodstvo partije predvođeno predsjednikom SPS, Goranom Selakom sastalo se sa predsjednicima gradskih i opštinskih odbora, odbornicima i rukovodiocima foruma žena i mladih iz ove regije.

Kako je saopšteno iz Socijalističke partije Srpske na sastanku je potvrđena opredijeljenost SPS da doprinese promjenama postojećeg stanja u Republici Srpskoj i da u svom djelovanju akcenat stavi na stvarne potrebe i probleme naroda.

– Građani su opravdano nezadovoljni trenutnim stanjem, stalnim poskupljenjima i ukupno teškim uslovima za život prosječne porodice. Srpskoj je neophodno zakonito i odgovorno djelovanje njenih ključnih institucija, a zato su vladavina zakona, ekonomske olakšice za privredu i demografska obnova ključni ciljevi SPS – zaključeno je na sastanku.

Detaljno su, u skladu sa zaključcima Glavnog odbora SPS, usvojeni operativni planovi rada odbora partije u ovoj izbornoj jedinici te definisani prioriteti i ciljevi u radu. Uz predsjednika Selaka sastanku su prisutvovali i generalni sekretar Gordan Milošević, predsjednik foruma žena Darinka Pejić i foruma mladih SPS Milan Unčanin.

 

 

Izvor: srpskainfo.com

Izdvojeno