bdf.brcko@gmail.com

SBB upriličio svečanu dodjelu članskih kartica u prisustvu i Predsjednik SBB-a BiH Fahrudin Radončić.

Organizacija Saveza za bolju budućnost Brčko distrikt BiH sinoć je u sali Islahijeta upriličila svečanu dodjelu članskih kartica novim članovima, kojoj je prisustvovao i Predsjednik SBB-a Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić.

„Danas je SBB praktično bogatiji za stotinjak mladih, pametnih i obrazovanih ljudi. I ovo je dokaz da SBB kao ideja koja želi relaksaciju međunacionalnih i međuentitetskih odnosa, regionalno povezivanje, razvoj, zapošljavanje, zaustavljanje odlaska ljudi iz Bosne i Hercegovine, dobija jednu svoju reinkarnaciju i rehabilitaciju. I danas sam zaista zadovoljan“, istakao je Radončić.

Predsjednica Općinske organizacije Saveza za bolju budućnost Brčko distrikta BiH Ina Pamukčić, precizirala je da je Savez za bolju budućnost bogatiji za 65 novih članova.
„Sretni smo zbog toga, kao i što je predsjednik Fahrudin Radončić, imao priliku da svečano uruči našim novim članovima članske kartice.

Ovo nam definitivno daje elan i moral da nastavimo dalje da radimo kao i do sada. Nova učlanjenja su svjedok da radimo ispravno i da nastavimo da se i dalje borimo za ideju Saveza za bolju budućnost“, dodala je Pamukčić.

 

Izvor: RBDBiH

 

Izdvojeno