bdf.brcko@gmail.com

U saobraćajnoj nesreći kod Ljubinja poginula Moniku Karan-Ilić osuđena za ratne zločine počinjene u brčanskom logoru Luka

Prema riječima Srđana Vukanovića, portparola Okružnog javno tužilaštva Trebinje, jutros u 5.45 časova došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su smrtno stradala dva lica.

– U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Trebinje Ljubinje u mjestu Tulje, opština Trebinje, stradali su muškarac N.S 1971 godište i žena M.K. 1978 godište- kazao je Vukanović.

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila Reno Twingo koji se kretao iz pravca Ljubinja, iz za sada nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i sudario se sa kombijem Opel Vivaro, vlasništvo A.D. Popovo polje, koji je vozio radnike na posao.

Suvozač iz Renaulta Twingo, žena inicijala M.K. preminula je na licu mjesta, dok je vozač N. S. prrevezen u bolnicu Trebinje, gdje je preminuo,piše Avaz

– Putnici iz kombija su zadobili tjelesne povrede i zbrinuti su u Bolnici Trebinje i za sada niko nije životno ugrožen- izjavio je Vukanović.

Prema našim saznanjima smrtno su stradali Monika Karan iz Brčkog i Nebojša Stojanov iz Banja Luke.

Osnovni sud Brčko Distrikta BiH proglasio je Moniku Karan-Ilić krivom za zločine počinjene u brčanskom logoru Luka i Stanici javne bezbjednosti.

Izdvojeno