bdf.brcko@gmail.com

Siniša Milić novi predsjednik brčanskog SNSD-a

Na sinoć održanoj sjednici OO Saveza nezavisnih socijaldemokrata Brčko, aktuelni predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Siniša Milić, jednoglasno je izabran za novog predsjednika ove stranke.

Milić, koji je obavljao i funkciju gradonačelnik Brčko distrikta, na ovu poziciju izabran je na inicijativu i prijedlog dosadašnjeg predsjednika opštinske organizacije Đorđa Kojića, koji je istakao: “Nakon 17 godina provedenih na mjestu predsjednika stranke, vrijeme je da se povučem, i damo priliku novim, mladim ljudima koji će svojom energijom, znanjem i organizacionim sposobnostima voditi SNSD u nove pobjede.”

Kojić se zahvalio svim članovima i simpatizerima koji su godinama zajedno sa njim gradili infrastrukturu stranke, koja je postala vodeća stranka u srpskom biračkom tijelu, i naglasio da on ostaje aktivni učesnik budućih projekata partije.
Milić je izrazio zahvalnost predsjedniku Kojiću, kao i svim članovima opštinskog odbora i istakao da je pred njim i strankom, velika odgovornost i mnogo posla.

“Prije svega donijećemo odluku o unutarstranačkim izborima, na svim nivoima, kako bi se kadrovski organizacija zanovila, dala šansa mladim i obrazovanim ljudima. Spremni smo da stranku otvorimo za sve ljude koji žele da dalju svoj doprinos kako bi zajedno gradili bolje društvo. SNSD je najveća stranka, stranka koja nikad nije bježala od odgovornosti i uvijek bila spremna da se uhvati u borbu sa svim izazovima.

U tom smislu, u narednom periodu definisaćemo jasne politike i programe SNSD-a, koji će imati za cilj stvaranje boljeg životnog standarda, očuvanje našeg identiteta na ovim prostorima kao i borba za svakog čovjeka i poštovanje njegovih osnovnih prava”, rekao je Milić.

Izvor: nula49

Izdvojeno