bdf.brcko@gmail.com

GASI LI SE FK “JEDINSTVO” BRČKO???

Brčansko Jedinstvo koje se ove sezone takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, susreće se s velikim problemima. Klupska uprava ne radi adekvatan posao i igračima i stručnom štabu nisu obezbijeđeni gotovi nikakvi uslovi za rad, a u srijedu 31. marta Jedinstvo je gostovalo Ljubiću u Prnjavoru. Šok ih je dočekao pred ovaj meč, jer im uprava nije obezbijedila autobus za put na gostovanje, pa su se doslovno snalazili kako znaju i umiju.

Trener ovog kluba Zoran Brković, nekadašnji fudbaler nekolicine premijerligaša u našoj zemlji, uspio se organizovati sa svojim timom i u privatnoj režiji vlastitim automobilima otputovati sa ekipom u Prnjavor, gdje su pružili dobar otpor. Poraženi su sa 3:2, a pošto se situacija u organizacijskom smislu nije poboljšala ni nakon te utakmice, stručni štab i igrači su odlučili stupiti u štrajk i obustaviti sve treninge.

To su nazvali posljednjim apelom na upravu da se konačno pojavi, preuzme odgovornost i učini barem nešto pozitivno, kako bi klub napravio kakav-takav korak naprijed.

 

(SportDC.net)

 

Izdvojeno