bdf.brcko@gmail.com

BRČANSKI SOCIJALISTI O VLADAVINI SINIŠE MILIĆA

SVI SMO JEDNAKI“ – reče budala! Ovaj aforizam iz čuvenog časopisa „Ošišani jež“ jezgrovito opisuje skrivenu namjeru gospodina Milića da odgovornost za profesionalnu nesposobnost i politički kukavičluk koji je pokazao u više navrata u dosadašnjem radu, obavljajući najodgovornije funkcije u Brčko distriktu BiH relativizuje i prebaci na ostale aktere brčanske političke scene.

Stoga podsjećamo gospodina Sinišu Milića da je lično on bio gradonačelnik kada je uspostavljen profesionalni i nacionalni disbalans na štetu Srba, čije je interese baš on trebalo da štiti, u obrazovanju, djelatnosti od esencijalne važnosti za razvoj Distriktra i kulturnu emancipaciju konstitutivnih naroda u njemu.

Takođe ga podsjećamo da je upravo njegova stranačka opcija nosilac vlasti u punom kapacitetu svih ovih godina koje su „pojeli skakavci“.

Ne treba zaboraviti da je samo pandemija usljed virusa COVID -19 spriječila masovni egzodus mladih ljudi iz Brčkog koji ne vide perspektivu u ambijentu čiji je bivši gradonačelnik sukreator i za takve „rezultate“ politički odgovoran.

Svojom izjavom da ne postoji alternativa njegovoj politici, koja bi se najbolje opisala kao „diktatura beznađa“, jasno je stavio do znanja da sa njim na političkoj sceni nema svijetle budućnosti u Distriktu, a političke alternative, upravo u opoziciji, na sreću i volju građana, ima!

Gospodine Miliću, vrijeme laži prolazi, dolazi vrijeme istine, a na sreću to nije vaše vrijeme.

 

OPOZICIJA OO SP Brčko

Veza:

Milićev odgovor Socijalistima: Sutra bi ušli u vlast, koju danas kritikujete!

Izdvojeno