bdf.brcko@gmail.com

BH BLOK (SDP BiH i Naša stranka BiH) U NASELJU BRKA: JEDINA NADA ZA BOLJI BRČKO DISTRIKT

BH blok koji u Brčko distriktu BiH predstavlja Koalicija Socijaldemokratske partije BiH i Naše stranke BiH održao je predizborni skup u naselju Brka na kojem su predstavljeni programski ciljevi i planovi za poboljšanje stanja u ovom i okolnim naseljima, kao i Distriktu u cjelini. Skup je održan na otvorenom – ispred MZ Brka, uz poštovanje svih epidemioloških mjera, a prisustvovalo je više desetina mještana.

Skupu su se obratili kandidati sa liste BH Bloka:

– Asmira Ibrišević, dipl. oec
– Nusret Kusturica, spec. maksiofacijalni hirurg
– Amela Salkanović, mag. prava
– Ibrahim Kamenjašević, spec. interne medicine-kardiolog
– Mirza Karahmetović, dipl.ing. građevine
– Esad Atić, dipl.ing.preh. tehnologije

„ Kada shvatimo da moramo promijeniti svoje okruženje, tražimo one koji to istinski žele, znaju i mogu. Iz takve želje nastala je Koalicija BH BLOK – SDP BiH i Naša stranka BiH. Izražavamo duboko nezadovoljstvo u vezi sa opštim stanjem u Brčko distriktu BiH, a tom lošem stanju svjedoče svi građani Distrikta. Odlučni smo da takvo stanje promijenimo i imamo rješenja. Znamo i možemo“ – kazao je Esad Atić, predsjednik SDP Brčko distrikta BiH i nosilac liste BH Bloka.

Prisutnima se obratio i Mirsad Bajraktarević, nosilac Zlatnog ljiljana i ratni zapovjednik artiljerije, a potom načelnik i zamjenik komandanta 108/215 viteške motorizovane brigade koji je pružio punu podršku Koaliciji BH Blok.

Fa.S.

 

 

Izdvojeno