bdf.brcko@gmail.com

Imali smo gradonačelnika četiri godine, želimo da imamo gradonačelnika još četiri godine

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Brčko Đorđa Kojić poručio je da je pobjeda na lokalnim izborima cilj SNSD-a, te da će ova stranka voditi fer kampanju u odnosu na druge političke partije i da o njima, bile one srpska, hrvatska ili bošnjačka, neće loše govoriti.
Kojić je rekao novinarima da se SNSD ne obazire na glasine koje o toj stranci šire mnoge političke partije, već da sve ankete govore da će SNSD pobijediti na nivou Republike Srpske, a tako i u Brčko distriktu.

– Imali smo gradonačelnika četiri godine. Želimo da imamo gradonačelnika još četiri godine – rekao je Kojić.

Član Opštinskog odbora SNSD-a Brčko Siniša Milić podsjetio je da će stranka na izborima nastupiti u koalciji sa DEMOS-om, te da je cilj te koalicije da u postizbornom periodu okupi što više Srba i političkih partija.
– Smatram da je Brčko, kao specifična jedinica lokalne samouprave, sličnog statusa kao Srebrenica i Mostar, i na tom fonu bi bilo veoma dobro za naše biračko tijelo da se okupimo i da sa te pozicije gradimo budućnost Brčkog i branimo naše nacionalne interese – napomenuo je Milić, aktuelni gradonačelnik Brčkog.
Milić smatra da će SNSD i DEMOS na predstojećim lokalnim izborima ostvariti najbolji izborni rezultat.

Predsjednik Opštinskog odbora DEMOS-a u Brčko Radoslav Subotić rekao je da je ta stranka odlučila da na predstojićim lokalnim izborima da punu podršku SNSD-u, kao najjačoj srspkoj političkoj partiji, kako bi se spriječilo rasipanje srpskih glasova.

Predsjednik Aktiva žena OO SNSD-a Brčko Slobodanka Ćurčić istakla je da je taj aktiv najbrojniji aktiv žena jedne političke partije u Republici Srpskoj.

Opštinski odbor SNSD-a Brčko danas je organizovao neformalno druženje članova i simpatizera stranke na otvorenom uz poštivanje svih zdravstvenih mjera Kriznog štaba.

 

IZVOR: SRNA

 

Izdvojeno