bdf.brcko@gmail.com

Privremena obustava i zabrana saobraćaja u ulici Mehmeda Spahe u naselju Rijeke – Brčko

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila u ulici Mehmeda Spahe u naselju Rijeke-Brčko (od firme Kajzer do žutog mosta) u periodu od 12. 9. 2020. godine do 12. 12. 2020. godine. Privremena obustava i zabrana saobraćaja će se provoditi u vremenskom intervalu od 00:00 sati do 24:00 sati zbog izvođenja radova na “rekonstrukciji ulice Mehmeda Spahe od firme Kajzer do žutog mosta, sa izgradnjom vodovodne i kanalizacione mreže u MZ Rijeke”.

U navedenom vremenskom periodu saobraćaj će biti regulisan uz pomoć adekvatnih barijera ili saobraćajne signalizacije uz upute od strane izvođača radova i uz saglasnost i asistenciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH, te preusmjeravan alternativnim pravcima i to:

– iz pravca Broda mini obilaznicom “Čardaklije”, zatim ulicom Omladinska do raskrsnice kod “Baroka”, te ulicom Mehmeda Spahe i Petra Kočića, kao i obratno iz pravca Grčice i Dizdaruše,

-iz pravca naselja Rijeke i Klanac na raskrsnici “kod česme” ulicom Mehmeda Spahe prema raskrsnici kod “Baroka”, zatim ulicom Omladinska, te preko mosta mini obilaznicom “Čardaklije” prema naselju Brod.

Stručni referent za odnose s javnošću-portparol
Policije Brčko distrikta BiH
Dževida Hukičević

Izdvojeno