bdf.brcko@gmail.com

Počasni predsjednik PDP Mladen Ivanić iskazao punu podršku PDP Brčko

Sinoć je u prostorijama Partije demokratskog odbora Brčko održan sastanak počasnog predsjednika PDP Mladena Ivanića sa članovima Izbornog štaba PDP Brčko.

Siniša Golić, predsjednik PDP Brčko i šef Izbornog štaba Brčko predsjedniku Ivaniću je predstavio plan izbornih aktivnosti za lokalne izbore 2020. godine.

„Pripremamo kandidate i članstvo, razgovaramo sa građanima, završavamo izborni program. Već sada mogu reći da PDP Brčko nikad nije bio jači, rekao je Golić.
Počasni predsjednik PDP Mladen Ivanić iskazao je punu podršku PDP Brčko te je istakao da je brčanski odbor jedan od najstabilnijih odbora Partije demokratskog progresa.

„Prilikom svake posjete odboru PDP Brčko vidim pozitivne i motivisane ljude. Političkim participiranjem u lokalnoj vlasti PDP Brčko je doprinio stabilizaciji i unapređenju političkih i ekonomskih odnosa distrikta“ rekao je Ivanić.

„Sa nestrpljenjem iščekujemo izbore u novembru i da će PDP Brčko u još većem kapacitetu nastaviti raditi u najboljem interesu građana“ dodao je Mladen Ivanić.

 

Izvor: nula49

Izdvojeno