bdf.brcko@gmail.com

Ibrahimović Sanel i Muhamed: Duboko se izvinjavamo gospodinu Aliji Denjagiću

U našu redakciju došlo je javno saopštenje gospode Ibrahimović Sanela i Ibrahimović Muhameda, a u veza sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je učestvovao i poslanik u Skupštine Brčko Distrikta BiH Alija Denjagić, koja objavljujemo u cijelosti:

 

MEDIJIMA

POŠTOVANI SUGRAĐANI

Ovom prilikom želim da uputim Javno izvinjenje, .a također i da demantujem pisanje pojedinih portala koji su objavili neistine u vezi sa incidentom (saobraćajna nesreća), koji se desio dana 01.06.2024. godine, u 23:10 h.

Veoma mi je žao zbog saobraćajne nesreće koju sam prouzrokovao svojim motociklom. udarivši istim u zadnji dio motornog vozila kojim je upravljao gospodin Alija Denjagić.

Ovom prilikom se u svoje ime i u ime svog sina Muhameda, koji je također bio učesnik ovog događaja, duboko izvinjavam gospodinu Aliji Denjagiću, jer je naše ponašanje poslije same saobraćajne nesreće i fizički nasrtaj na vas bilo potpuno nepotrebno, neodgovorno i neprihvatljivo.

Iskreno se izvinjavamo za sve fizičke i emotivne povrede koje smo nanijeli vama i vašem ugledu, te želimo izraziti najdublje žaljenje i iskreno IZVINJENJE i obećavamo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo popravili ovu situaciju.

Spremni smo snositi sve pravne posljedice za svoje ponašanje i ućestovati u procesima koji će razjasniti ovu situaciju.

Nadamo se da ćete prihvatiti naše IZVINJENJE, i da će ono biti prvi korak u izlasku iz ove Situacije. Ako postoji bilo šta što možemo uraditi, a što bi doprinijelo poboljšanju nastale situacije, mi vas molimo da nam se javite.

Još jednom, duboko nam je žao i iskreno se izvinjavamo zbog svega što se dogodilo.

S poštovanjem

Ibrahimović Sanel

Ibrahimović Muhamed

Veza:

Nova svjedočenja o “saobraćajki” Denjagić: Policija se ne oglašava!

 

Izdvojeno