bdf.brcko@gmail.com

Hajde da se šalimo: Brčko na Sajmu turizma u Beogradu predstavilo bogatu turističku ponudu!

Glavni koordinator Vlade Brčko distrikta BiH Željko Antić, ocjenjujući učešće Turističke organizacije Distrikta na Sajmu turizma u Beogradu, izrazio je zadovoljstvo što se prvi put Brčko distrikt pojavio na toj prestižnoj sajamskoj manifestaciji.

– Drago mi je što smo nakon 20 godina uspjeli formirati Turističku organizaciju u Distriktu i da ćemo krenuti u promociju svega onoga što Brčko nudi. Sa ovog sajma smo poslali snažnu i lijepu poruku o Brčkom, te se nadam da će naši građani osjetiti sve dobrobiti formiranjem Turističke organizacije – rekao je Antić.

On smatra da će Turistička organizacija u budućem periodu svojim radom i promocijom turističkih potencijala Brčko distrikta donijeti samo benefite svim njegovim stanovnicima.

Brčko distrikt se na Sajmu turizma predstavio sa svojom bogatom ponudom istorijskih građevina, kao i gastronomskom ponudom. Posebna pažnja plijenila je izlaganjem novih suvenira koji bi u budućnosti trabali predstavljati Brčko distrikt.

Na 45. Međunarodnom sajmu turizma koji je održan u Beogradu, bogat izlagački program predstavilo je više od 400 izlagača iz više od 27 zemalja.

 

 

Izvor: startbih.ba

Izdvojeno