bdf.brcko@gmail.com

SNSD neće odustati od svojih ciljeva da očuva mir, stabilnost i BRČKO

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je sinoć u Brčkom da SNSD neće odustati od svojih ciljeva da očuva mir, stabilnost i Brčko.

Dodik je, obraćajući se članicama stranke na proslavi Dana žena, rekao i da je SNSD okupljanjem u Brčkom pokazao svoju snagu, istakavši da je politika SNSD-a najbliža razmišljanju “ženskog mozga” jer želi mir i porodicu na okupu.

“Očuvati mir je nešto najvažnije u današnjem svijetu. Svijet izgleda u neredu. Ono što gledamo svaki dan, svaki sat vjerujemo da je daleko od nas, ali ima reperkusije na naše živote. Treba nam umijeće i okupljanje da to sve prebrodimo”, naglasio je Dodik.

Dodik je pohvalio Aktiv žena u Brčkom, koji je organizovao večeras u tom gradu proslavu povodom Dana žena, istakavši da je jedan od aktivnijih u stranci.

Osim Dodika, proslavi u hotelu “Jelena” u Brčkom prisustvuju i član Glavnog odobora stranke Mladen Milić, kao i predstavnici SNSD-a u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti u Brčkom, te predsjednik Aktiva žena brčanskog SNSD-a Slobodanka Ćurčić.

 

IZVOR; HIT TV

Izdvojeno