bdf.brcko@gmail.com

Momci iz Brčkog osvojili malonogometni turnir u Bošnjacima

Završio je 53. po redu malonogometni turnir u Bošnjacima, definitivno jedan od najdugovječnijih u široj regiji, a po prvi puta odrađen u organizaciji NK “Zrinski”. Bio je to sjajan skup malonogometnih znalaca, začinjen odličnim potezima, ali i bogatom tombolom za sve gledatelje, a na kraju je ovo internacionalno okupljanje završeno putovanjem glavne nagrade preko granice.

Rezultati finalne večeri:
Utakmica za 3.mjesto
MNK Futsal Olimpijac – Vulkanizer “Mario” 1:3
FINALE
SP “Husić” Brčko – Restoran “Aquarius” Spužve, Bošnjaci 2:2 (5:4 pen)
Pojedinačne nagrade:
Najbolji golman:
Maid Junuzović – SP “Husić” Brčko
Najbolji strijelac:
Dražen Čavar – Vulkanizer “Mario”
Najbolji igrač:
Josip Lešić – Restoran “Aquarius” Spužve
Čestitamo ekipi SP “Husić” Brčko na osvojenom turniru, restoran “Aquarius” Spužve na 2.mjestu i Vulkanizer “Mario” na 3.mjestu, te svim ekipama na korektnom i sportskom ponašanju! Čestitamo i svim dobitnicima tombola, potrudili smo se prikupiti vrijedne i bogate tombole, te se nadamo da ste zadovoljni (barem oni koji su nešto dobili) – na kraju priče poručuju iz organizacijskog tabora.
Zahvaljujemo sponzorima tombola, bez Vas ovo sve ne bi bilo moguće, a naknadno ćemo objaviti popis, zahvaljujemo i sucima, Karlo Ešegović i Dino Zrno, koji su odlično odradili posao, vjerujmo da nitko nema zamjerku! Zahvaljujemo i Vama dragi gledatelji i posjetitelji na velikom odazivu svih večeri, o finalnoj nećemo trošiti riječi, nadmašila je sve granice! Nadamo se da ste uživali u dobrom nogometu, vrhunskoj ponudi i odličnoj atmosferi! Hvala i Caffe bar “Red carpet”, Ivan Lešić (Biskupov), Dominik Perakić i Bošnjačkim snašama na odličnoj ponudi jela i pića! Veliko hvala i Draženu Lukiću na odličnom vođenju turnira! Jedan je DJ Draž! Za kraj, zahvaljujemo volonterima (našim igračima) i svima koji su i na najmanji mogući način pridonijeli ovome velikom događaju, bez vas se turnir ne bi ni održao! Neka se nitko ne uvrijedi, ako smo ga zaboravili! Nadamo se da ste zadovoljni i da ukazano povjerenje nismo iznevjerili! Dogodine… – poručuju organizatori ovog odličnog odrađenog turnira Tomislav, Stjepan i Filip.
Izvor: sportalo.hr

Izdvojeno