bdf.brcko@gmail.com

Brčanska Policija traga za vozačem koji je udario pješakinju i pobjegao

Policiji Brčko distrikta BiH je dana 02.04.2022. godine oko 11.00 sati prijavljeno da se u ulici Uzunovića dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao nepoznat vozač nepoznatog motornog vozila i pješak D.O. rođena 1950. godine.

“Odmah nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su izašli na lice mjesta i preduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio i utvrdili da se nepoznati vozač nakon saobraćajne nezgode motornim vozilom udaljio sa lica mjesta. Pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH izvršen je uviđaj, a utvrđeno je da je pješak D.O. zadobila teške tjelesne povrede”, navode iz Policije Brčko distrikta.

Poručuju da preduzimaju sve mjere i radnje na pronalasku vozača i motornog vozila koji je učestvovao u navedenoj saobraćajnoj nezgodi, a pozivaju i sve građane da ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o navedenom događaju da iste ustupe Policiji Brčko distrikta BiH pozivom na broj 122 ili 049/233-200.

 

 

Izvor: N1

Izdvojeno