bdf.brcko@gmail.com

BURKANOVIĆ DNS Brčko: Režim Dodika mora da ”ode”, podrška Predojeviću u Prijedoru

Zagorka Burkanović, predsjednik DNS u Brčkom ukratko nam je rekla šta misli o političkoj situaciji u Republici Srpskoj ali i o izborima u Prijedoru!

Burkanovićeva kaže da o stanju u Republici Sprskoj aktuelni režim i Milorad Dodik moraju da ”odu”, i sistem koji trenutno postoji mora da bude demontiran.

”Zato što je život postao nepodnošljiv. Narod nam izludi od nemaštine i lošeg života. Ugrožen nam je opstanak. Moramo mnogo toga da promijenimo i napravimo, ako hoćemo da opstanemo kao narod, jer nam prijeti nestanak sa istorijske scene. Za početak, postojeću vlast, jer moraju da dođu  bolji i sposobniji, rekla je Burkanovićeva za Dešavanja u Bijeljini, predsjednik DNS u Brčkom.

UKRADEN NAM JE MANDAT U BRČKOM
”'Da, DNS jeste u Brčkom vanpralamentarna stranka, ali mi smo osvojili jedan poslanički mandat ali nam je isti ”ukraden”. Ovo takođe oslikava aktuelno stanje u državi jer se poslanicima i mandatima lakše trguje nego sa kupusom na pijaci. Zato i jesmo tu gdje smo. Izbora nemamo, vlast u Sarajevu, Banja Luci i Brčkom, moramo da promijenimo kako se ne bi iselili svi sa ovih prostora, izjavila je predsjednik DNS Brčko Zagorga Burkanović.

PUNA PODRŠKA PREDOJEVIĆU U PRIJEDORU!
Punu podršku dajemo  kao DNS Brčko i kao DNS RS gospodinu Predojeviću u Prijedoru jer je on kandidat po mjeri građana.  Prijedor je grad dobrih i vrijednih ljudi, smješten u pitomini, sa velikim šansama za privredni razvoj, gospodstven i kulturna prestonica koja zaslužuje dobrog domaćina. Gospodin Predojević to jeste. Očekujem sigurnu pobjedu opozicije sa DNS na čelu u Prijedoru i Goranom Predojevićem gradonačelnikom.

Izvor: desavanjaubijeljini.com

Izdvojeno