bdf.brcko@gmail.com

Zoran Kokanivić, poslanik u Skupštini, optužio Policiju da vrši pritisak na svjedoke u vezi njegovog sina

Predsjednik OO SP Brčko i poslanik u Skupštini distrikta, Zoran Kokanović sazvao je danas konferenciju za medije na kojoj je iznio optužbe na račun Policije Brčko distrikta, tvrdeći da su njeni službenici vršili prtisak na svjedoka kako bi promijenio ranije dat iskaz u vezi sa krivičnim djelima sa kojima se u vezu dovodi i njegov sin Nikola Kokanović.

Zoran Kokanović je rekao da je svjedok držan u prostorijama policije juče od 18 do 23 časa, te da je pritom maltretiran.

Kokanović je takođe, izjavio da raspolaže dokazima da su pojedini svjedoci iznosili neistine prilikom saslušanja, da o tome ima materijalni dokaza koji će predati sudu,te da su pojedini policjski službenici direktno uticali na svjedoke.

Predsjednik SP u Brčkom, tvrdi da je u sve umiješana politika , zbog čega je, ističe on, i zakazao ovu pres konferenciju u vezi sa temom “Bezbjednost u gradu”. Inače izjavio je još Kokanović ,da principijelno smatra da njegov sin kao i svaki drugi građanin, treba da u skladu sa zakonom, odgovora za djela koja mu se dokažu.

Izvor: HIT TV

Izdvojeno