bdf.brcko@gmail.com

Zajednička misija je podrška osobama sa invaliditetom!

Kompanija Molson Coors BH i brend Jelen pivo, ostvarili su uspješnu saradnju sa međunarodnim nevladinim udruženjem „InHELP“ u cilju još veće podrške osobama sa invaliditetom na našim prostorima. Predstavnici kompanije Molson Coors BH su ovom udruženju, donirali majice kampanje „Heroji među nama“, koja osnažuje i podržava osobe sa invaliditetom.

Projekat “Heroji među nama” nastao je iz želje da se osobama sa invaliditetom, pruži prilika za dodatnu vidljivost i podršku, gdje će se moći predstaviti u pravom svjetlu, bez diskriminacije, stigmatizacije, stereotipa i predrasuda. Društveno-odgovoran projekat, koji su pokrenuli kompanija Molson Coors, brend Jelen pivo i Organizacija amputiraca UDAS, s ciljem predstavljanja osoba sa invaliditetom na afirmativan način, u narednom periodu će predstaviti nove aktivnosti ove veoma uspješne kampanje.

Vladimir Rosić, marketing manager kompanije Molson Coors BH, istakao je da je partnerstvo sa međunarodnim udruženjem „InHELP“ od velikog značaja.

„Ovo udruženje je prepoznalo našu želju za podrškom osobama sa invaliditetom, te su nas kontaktirali u cilju realizacije zajedničkih aktivnosti u narednom periodu. Raduje nas činjenica da postoje osobe koje imaju cilj poput našeg. Što nas je više, mnogo veće su i mogućnosti konkretnije podrške. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama u narednom periodu realizovati još više aktivnosti. Naša kompanija se iz godine u godinu trudi da realizuje društveno odgovorne projekte, što je posebno važno u ovom veoma izazovnom periodu za sve nas“, istakao je Vladimir Rosić.

Goran Đurić je u ime “InHELP” organizacije izrazio veliku zahvalnost kompaniji Molson Coors BH na početku uspješne saradnje, te podršku u cilju pomoći i podršci osobama sa invaliditetom.

“Velika je čast biti u društvu osoba, koje imaju isti cilj poput našeg, a to je bezuslovna pomoć na bilo koji način osobama sa invaliditetom. Nadam se da ćemo udruženim snagama pružiti još veću pomoć osobama sa invaliditetom”, istakao je Đurić.
„InHELP“ organizacija je osnovana 2017. godine, te je u proteklom periodu realizovala mnoštvo humanitarnih akcija i donacija, koje su imale za cilj osnaživanje i pomoć osobama sa različitim vrstama invaliditeta.

Izdvojeno