bdf.brcko@gmail.com

BH BLOK u Gornjem Rahiću : Odlučni smo u namjeri da mijenjamo postojeće katastrofalno stanje

BH blok koji u Brčko distriktu BiH predstavlja koalicija Socijaldemokratske partije BiH i Naše stranke BiH održao je predizborni skup u Gornjem Rahiću na kojem su predstavljeni programski ciljevi i planovi za poboljšanje stanja u ovom i okolnim naseljima, kao i Distriktu u cjelini. Skup je održan na otvorenom, u centru Gornjeg Rahića, uz poštovanje svih epidemioloških mjera, a prisustvovalo je više desetina mještana.

Prisutnim građanima su se obratili kandidati sa izborne liste BH bloka:

Mirza Karahmetović –dipl. ing. građevine, Amela Salkanović, Nusret Kusturica – spec. maksiofacijalni hirurg, Ibrahim Kamenjašević – spec. interne medicine – kardiohirurg i Esad Atić – dipl,ing. preh. tehnologije.

„ Ovi na vlasti godinama razbacuju naše pare dok građani jedva preživljavaju. Potrošili su milione, napunili svoje džepove, ponašaju se kao da je budžet njihova privatna svojina, ucjenjuju nas ugovorima o djelu, tenderima, ucjenjuju nas za osnovna ljudska prava kao što je pravo na rad. Aktivno sam se uključio jer ne mogu više da gledam kako propadamo kao društvo“- istakao je Mirza Karahmetović.

„ Uvjeren sam da će građani Distrikta na izborima kazniti aktuelnu vlast zvog nerada i nesposobnosti koju je demonstrirala proteklih 8 godina. S druge strane ponosan sam što pripadam Koaliciji BH Blok koja ima jasnu srategiju, programe i planove za poboljšanje stanja u svim segmentima javnog života. Odlučni smo da promijenimo postojeće stanje koje je katastrofalno i pozivam stanovništvo da masovno izađe na izbore i pomogne nam da učinimo promjene za dobrobit svih“- kazao je Esad Atić, nosilac liste Koalicije BH Blok.

Fa.S.

 

 

Izdvojeno