bdf.brcko@gmail.com

Stanovnici Brčkog od sada mogu naručiti hranu i namirnice putem aplikacije Glovo, uz brzu dostavu

Glovo, platforma koja omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtjev kupaca, od sada je dostupna i stanovnicima Brčkog. Ovo je osmi grad u Bosni i Hercegovini u kojem je dostupan Glovo servis.

Tako stanovnici Brčkog od sada mogu naručivati putem aplikacije Glovo, birajući iz raznovrsnog asortimana proizvoda i jela iz trgovačkih lanaca kao što su Mercator i Pop’s ili lokalno popularnih restorana kao što su Daltons Diner, Duff, San Marco, Vila Bakarni i mnogih drugih.

“Sretni smo što građanima Brčkog možemo ponuditi ono što je naša misija, a to je lak pristup svemu u njihovom gradu. Želimo da svi uživaju u naručivanju svoje omiljene hrane iz lokalnih restorana, kao i potrebnih namirnica iz supermarketa, a sve to uz brzu dostavu na kućni prag. I dalje smo fokusirani na razvoj partnerstava sa lokalnim preduzećima kako bi obuhvatili široku paletu proizvoda, te kroz kvalitetnu interakciju sa našom platformom klijentima omogućili sve ono što zadovoljava njihove svakodnevne potrebe”, rekao je Ivan Laketa, generalni direktor kompanije Glovo u BiH.

Trenutno u BiH Glovo posluje u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Bijeljini, Mostaru, Zenici, Doboju i od sada u Brčkom. Kompanija je, također, navela da svaki novi korisnik Glova ima besplatnu dostavu za prvu narudžbu u aplikaciji.

 

Izvor: zdraviportal.ba

Izdvojeno