bdf.brcko@gmail.com

Zahtjev HDZ-a: Dr. Anto Domić za gradonačelnika Brčko distrikta BiH

“Hrvatska demokratska zajednica BiH je na skupu jasno i nedvojbeno izrazila zahtjev i očekivanje da nakon ovih izbora Hrvat ponovno bude gradonačelnik kako bi se uspostavio sustav rotacije, koji smo svi zagovarali, kao i da je konstitutivnost sva tri naroda na prostoru Brčko distrikta neupitna“, poručio je nositelj liste za Skupštinu Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić na veličanstvenom predizbornom skupu u Brčkom, te predstavio sve kandidatkinje i kandidate s liste za predstojeće Lokalne izbore.

„To je ključna stvar na kojoj ćemo inzistirati. Što se tiče daljnjih usmjerenja HDZ BiH je prezentirala svoj program rada koji smo nadogradili s ciljem unaprjeđenja javne uprave, podizanja opće stope sigurnosti, reforme obrazovanja i zdravstva, te afirmacije gospodarskih aktivnosti uz naglasak stavljanja u prvi plan mladih visokoobrazovanih osoba i poticaja za samozapošljavanje i sustave dodane vrijednosti, uz obvezu čuvanja digniteta braniteljske populacije“, dodao je dr. Domić.

HDZ BiH ima princip da radi najbolje za svoj narod, ali da to isto primjenjuje i na druge narode ako to prihvaćaju kao najbolja rješenja.

„Do sada smo imali puno dobrih praksi gdje je HDZ BiH kreirao, predložio i realizirao ideju za dobrobit svih. Ključna stvar će biti da hrvatski narod u Brčkom ponovno zauzme poziciju gradonačelnika koja mu po redu sada i pripada“, naglasio je dr. Domić.

Izdvojeno