bdf.brcko@gmail.com

Srpska treba da bude još više u Brčko distriktu BiH

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je danas u Brčkom na početku izborne kampanje da Republika Srpska treba još više pažnje da posveti distriktu koji je kondominijum Srpske i Federacije BiH.

Stevandić je rekao da Ujedinjena Srpska sa velikom čašću i poštovanjem kreće sa izbornom kampanjom za lokalne izbore iz Brčkog.

“Ovdje je jedan od naših najbolje organizovanih odbora, a čast nam je da pokazujemo tu vrstu snage i poručujemo da Republika Srpska treba da bude još više u Brčkom”, rekao je Stevandić novinarima nakon lijepljenja prvog plakata na Trgu mladih u Brčkom, čime je ozvaničio početak izborne kampanje.

Što se tiče učešća u vlasti, Stevandić kaže da Republika Srpska treba da dobije još bolju prezentaciju u Brčkom i više prostora za Ujedinjenu Srpsku.

“Politike koje mi vodimo su u korist građana, jer i mi osjećamo iste probleme kao i građani, nismo se odrodili i ne živimo na nebesima već čvrsto na zemlji”, rekao je Stevandić.

Nakon obraćanja novinarima, kandidati Ujedinjene Srpske, članovi i simpatizeri sa stranačkim i zastavama Republike Srpske prošetali su do Sabornog hrama Uspenja Presvete Bogorodice, gdje su Stevandić i lokalno stranačko rukovodstvo razgovarali sa sveštenstvom.

 

 

Izvor: banjaluka.net

Izdvojeno