bdf.brcko@gmail.com

Hoće li Socijalisti u Brčkom podržati SNSD?

Regionalni odbor Socijalističke partije u Izbornoj jedinici 6 odabrao je 14 kandidata koji će na predstojećim Opštim izborrima biti na listama za Skupštinu Reoublike Srpske, a 8 za Parlament BiH.

Nosilac liste za Skupštinu Republike Srpske je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, a na listi su još tri kandidata iz Brčkog – Zoran Kokanović, Milijana Simić i Velibor Babić.

Ovu vijest je gostujući sinoć u emisiji ’’Iz pravog ugla’’ potvrdio predsjednik Izvršnog odbora SP u Brčkom Boro Ristić.

’’Ovo je rezultat našeg uspjeha na lokalnim izborima kada je Socijalistička partija u Brčkom ostvarila najbolji rezultat u Republici Srpskoj. Na taj način dobili smo dva mjesta više na listama kandidata za predstojeće Opšte izbore. Ubijeđen sam da ćemo imati svoje predstavnike u Skupštini Republike Srpske’’, rekao je Ristić.

Ristić ej naglasio da će SP podržati zajedničke kandidate na republičkom nivou, a da zbog ’’ljubavi’’ PDP-a, SDS-a i SNSD-a, Socijalisti u Brčkom imaju punu slobodu da odluče koga će podržati za srpskog člana Predsjedništva i predsjednika Republike Srpske.

Izvor: eBrčko

Izdvojeno