bdf.brcko@gmail.com

Pozivaju se svi građani Brčkog sa dvojni državljanstvom da uzmu učešća u izbornom procesu u Srbiji

Opštinski odbor Socijalističke partije pozivasve članove, simpatizere partije i sve građane Brčko distrikta BiH i okoline koji su zainteresovani da uzmu učešće u izbornom procesu koji se održava za dva nivoa vlasti u Republici Srbiji.

Svi građani koji imaju dvojno državljanstvo mogu se javiti ili posjetiti prostorije Socijalističke partije u Brčkom kako bi se informisali o izbornom procesu i stekli preduslove da iskažu svoju političku volju glasanjem za predstojeće Parlamentarne izbore u Srbiji na kojima će biti izabrani poslanici Narodne skupštine, koji će se održati 17.decembra. 2023.godine.

Ukoliko bude prijavljen dovoljan broj građana postoji realna mogućnost da se otvori glasačko mjesto u Brčko distriktu BiH i na taj način olakša izborni proces za lica sa dvojnim državljanstvom.

Opštinski odbor Socijalističke partije nudi takođe alternativnu mogućnost ukoliko se ne otvori mjesto za glasanje u Brčkom i to organizovan prevoz do grada Bijeljina za sve građane koji žele izaći na izbore.

Svi zainteresovani građani zahtjev za glasanje u inostranstvu mogu poslati i prijaviti se putem pošte Bulevar Vojvode Radomira Putnika br.2, 78000 Banja Luka, kao i Konzularna kancelarija Trebinje, Njegoševa 2, 89101 Trebinje.

Prijave se takođe mogu slati putem imejl-adresa i to: konzulat.bl@mfa.rs srb.cons.banjaluka@mfa.rs kk.trebinje@mfa.rs srb.cons.trebinje@mfa.rs Prostorije Socijalističke partije u Brčkom se nalaze na adresi, Bulvear mira bb. (zgrada Teodora).

Svi zainteresovani građani mogu se javiti lično ili na broj telefona: Organizujmo se i iskažimo svoju političku volju glasanjem.Glasanje je pravo i odgovornost koju imamo kao građani.

 

SOCIJALISTIČKA PARTIJA OO BRČKO

Izvor: eBrčko

Izdvojeno