bdf.brcko@gmail.com

“Brčko je srce Srpske i srce Ujedinjene Srpske!”

U Brčkom je danas u centru grada održano predstavljanje kandidata Ujedinjene Srpske za oba nivoa vlasti. Ulicama grada je dominirala plava boja i plakat “Brčko je Srpska”. Svoju podršku današnjem skupu pružio je i predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić.

“Ujedinjena Srpska je pokazala da je svakim danom sve veća i jača, a ovi izbori će biti kulminacija našeg rada, jer očekujemo izvrstan rezultat na svim nivoima vlasti” Izjavila je Vesna Arsenić, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH.

“Od kako je kampanja počela, mi iz Ujedinjene Srpske aktivno radimo svaki dan na promociji i ta predanost će nam sigurno obezbjediti dobar rezultat” rekao je Tomo Obrenović, kandidat za Narodnu Skupštinu Republike Srpske.

Milan Trninić, nosioac liste za Narodnu Skupštinu Sepublike Srpske ispred Izborne jedinice 6 izjavio je da je “Brčko srce i Republike Srpske i Ujedinjene Srpske” te da je siguran da će Ujedinjena Srpska u ovoj Izbornoj jedinici imati bar jedan poslanički mandat.

Predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić izjavio je da je kampanja Ujedinjene Srpske najprepoznatljivija u ovom trenutku, a da je Brčko posebna priča koja kompletira kampanju. “Unosimo plavu boju u Brčko da pokažemo koliko je Ujedinjena Srpska jaka i da podsjetimo sve da je Brčko Srpska, a Ujedinjena Srpska će se postarati da i Brčko ima i nove fabrike i nove investicije” zaključio je Stevandić.

 

Izvor: banjaluka.net

Izdvojeno