bdf.brcko@gmail.com

promocija romana “Kletva” autorice Jelene Bačić Alimpić

U sklopu manifestacije „Brčansko ljeto – Savski svijet“ sinoć je u Knjižnici Brčko distrikta BiH upriličena promocija romana „Kletva“ autorice Jelene Bačić Alimpić.

Bačić Alimpić je u svom posljednjem, dvanaestom romanu, čija se radnja odvija u vrijeme Dugog svjetskog rata, uzbudljivo i nadahnuto ispisala emotivnu i snažnu priču o neizmjernoj ljubavi, hrabrosti i odanosti.

„Roman „Kletva“ je omaž ljudskoj snazi. Njegova poruka je da je strah čovjekov najveći neprijatelj, što je i točno jer svi se mi zbog straha često bojimo uraditi ono što bismo trebali li što želimo. Mislim da se treba hrabro uhvatiti u koštac sa svim strahovima, prevazići ih, pobijediti i učiniti ono što nas čini sretnim i ono što naš život čini ljepšim“, kazala je Bačić Alimpić.

Voditeljica brčanske Knjižnice Lejla Hogić je istaknula kako su počašćeni što je Jelena Bačić Alimpić svoj najnoviji roman, koji je nastao u travnju, prezentirala i u Brčko distriktu.

„Jelena Bačić Alimpić je autorica iz Srbije koja je veoma popularna kod nas. Imamo čast prezentirati ovaj roman koji je vrlo tražen i jako smo ponosni na to“, istaknula je Hogić.

Promociju romana „Kletva“ posjetio je veliki broj ljubitelja književnosti iz Brčko distrikta i okolnih gradova.

 

Izvor: RBDBiH

Izdvojeno